Inloopavond herinrichting Dr. van Noortstraat

Volgende week donderdag, 23 mei, is er van 19.00 tot 21.0 uur een inloopavond in het Dorpspunt waar de gemeente een concept van het definitief ontwerp laat zien!

Op deze avond wordt de huidige stand van zaken betreffende belangrijke punten zoals het instellen van het eenrichtingsverkeer en het aantal ingetekende  parkeerplekken besproken.

Vanuit de Adviesraad roepen wij alle inwoners van Stompwijk op om bij deze avond aanwezig te zijn, ook wanneer u niet langs de Dr. van Noortstraat woont. Iedereen maakt immers gebruik van deze weg.

Er is een mogelijkheid aldaar een reactie formulier in te vullen en in te leveren. Wanneer u er wat rustiger thuis over wilt nadenken kan dat ook, zolang de reactie maar voor 7 juni is ingeleverd bij de gemeente.  Hier kunt u vragen noteren, suggesties of opmerkingen nu nog maken op het concept.

De gemeente heeft de Adviesraad gevraagd om een advies uit te brengen. Wij hebben hierop aangegeven dat de pilot van de eenrichting eerst geëvalueerd moet worden voordat deze definitief kan worden gemaakt. Om dit advies krachtig te ondersteunen verzoeken wij om daarom met zoveel mogelijk personen aanwezig te zijn op deze avond. Wij willen namelijk een gedegen advies uitbrengen richting de gemeente en daar zijn uw suggesties/opmerkingen voor noodzakelijk.

Zie voor meer informatie de Dorpsketting van 6 mei ’24 of houdt de volgende DK in de gaten.

Adviesraad Stompwijk adviesraad@stompwijk.nl