De laatste onthulling voor de Stompwijkse Popquiz op 31 mei

Zoals de afgelopen weken hier in de Dorpsketting al meermaals is aangekondigd, is er op vrijdag 31 mei weer een nieuwe editie van de Stompwijkse Popquiz in de grote zaal van het Dorpspunt. Deze week lichten we het laatste tipje van de sluier en maken we bekend welke onderdelen er in ronde 3 zitten.

En dat zijn: ‘Linke Soep’, ‘ Verknipt ’ en ‘Rickrolled Extravaganza’. Wat dit precies inhoudt wordt natuurlijk pas op 31 mei duidelijk.

In deze derde ronde zijn maar liefst 90 punten te behalen en daarmee kan  het verschil dus heel groot gemaakt worden of juist die achterstand worden ingelopen.

Heb je zin om mee te doen, zorg dan dat je zeker bent van een tafeltje en meld je team van maximaal 6 personen aan via popquiz@ftlom.nl. De kosten zijn €10,- per team, dus daar hoef je het niet voor te laten.

De quiz begint op vrijdag 31 mei om 20.30 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De eerste 9 teams hebben zich inmiddels al aangemeld, maar er is plaats voor 18 teams. Dus trommel vrienden, familie, collega’s of andere vage bekenden op en kom een avondje je muziekkennis testen. In alle opgaven draait het om het herkennen van artiest en titel.

Arjan