Jetty’s Eettafel

Vrijdag 31 mei staan vanaf 11.30 uur de deuren van het Dorpspunt weer open om de gasten te ontvangen voor Jetty’s eettafel. Onze chefkok deze middag is Rens. Hij heeft het volgende menu samengesteld; voorgerecht bietentartaar, hoofdgerecht witlof gratin met aardappel en we sluiten af met rabarber crumble en ijs. Nou dat klinkt al heel lekker.

Opgeven kan niet meer want met 40 aanmeldingen zitten we vol. Eventueel kun je jezelf op de reservelijst laten zetten mochten er toch nog afvallers zijn.

We eten steeds luxer. We kregen de vorige editie al prachtige borden, nu heeft Reno Hilgersom van de Hilgersom Horeca Group, in Stompwijk bekend van Het Blesse Paard, ons ook nog 50 couverts geschonken. Dus voortaan eet iedereen met hetzelfde soort bestek in plaats van een klein of groot mes, lepel of vork. Ontzettend bedankt Reno, we zijn er blij mee. 

Tot vrijdag Nelly, Kees, Paula, Tonneke, Leo en Jeanne, Leny en Henk, Lex, Leny, Ria, Thea, Greet, Tiny, Jacintha, Toos, Jacqueline, Jan en Bep, Jos, Gerda, Bep, Rita, Piet, Corrie, Ria, Alie, Lenie, Jos, Riny, Elize, Rini, Nel, Wil, Aad, Anneke, Ida, Tom en Wil, Bep.

Mocht één van jullie toch verhinderd zijn, geef dit dan even door zodat de reserves gebeld kunnen worden.

Namens het team van Jetty’s, Ria Luiten