Stompwijk fleurt weer op

Zaterdag heeft Stompwijk de bloemetjes weer buiten gezet, mede dankzij een flinke club enthousiastelingen. Veel voorwerk was gedaan. De fietsen hebben een servicebeurt gekregen met flink wat verf en herstelwerkzaamheden.

Nieuwe manden zijn geplaatst, en hier gaat onze dank vooral uit naar Marian en Leo Gareman. De bakken rondom de kerk en de Hoge Brug waren ook al geleegd.

Start met koffie en wat lekkers in de tuin. Plan de campagne gemaakt en hierna in kleine clubjes van start gegaan. Koos en Corrie natuurlijk de Knipbrug en de fiets bij het Hubertuspad (mooie naam voor het Van Santenpad, dat officieel niet zo heet maar wel onder deze naam bekend). Leo O., El, Ank, Marian en Leo G. pakten de bakken bij kerk en de brug naar de Zustersdijk aan. Ze pakten en passant de bakken op het balkon van het Dorpspunt mee. Ys ging met Sem starten bij de supermarkt en de Meerlaan, José, Klaas en Martien nabij de Hoge Brug. En Elly en Olivia pakten de fietsen aan.

We denken eraan om de fietsen in een winterstalling te plaatsen, zodat ze beter beschermd zijn tegen weer, wind en rotzakken. Het zijn er vier, dus wie er thuis een plekje heeft? Dan graag een seintje naar mij.

Samen nog een bakkie bij de supermarkt gedaan.

Dank aan Robert (Boon). Extra dank aan Jacqueline Klarenbeek, ze had nog een fiets beschikbaar gesteld voor bij de bord Stompwijk aan het begin van het Oosteinde. Die fiets was immers ook ineens weer verdwenen. Mooie bakjes voor en achter en we kunnen er weer een seizoen tegen aan. De extra fietsmanden zijn gesponsord door Marian en Leo die nog wat Kringloopwinkels afgegaan zijn. Op het laatst hadden we toch nog wat meer manden tot onze beschikking, deze gaan de opslag op voor volgend jaar. Ook die ene mooie die uit de sloot gevist was.

Dank ook aan de sponsoren, groot en klein, omdat immers alle beetjes helpen. Dank aan Trees, Aad en Agnes, Jan en Nel, H. en B. Janson en F.A. van S. voor hun sponsoring. Volgend jaar mag u sponsoren, zo verdelen we de lasten. Je kijkt vast anders als je nu door het dorp fiets en geniet. Zo werken we allemaal aan een mooier en fleuriger dorp. 1000x dank.

Petra Oliehoek- van Es