Relieken van Heilige Theresia in Laurentius

Afgelopen week waren de relieken van de H. Theresia van Lisieux gedurende twee uur in onze kerk aanwezig. 

Samen met een kleine tentoonstelling konden de relieken bewonderd worden.

Pastoor Smith vertelde hoe Theresia heeft aangegeven dat juist door klein en jezelf te blijven, je het goed doet. En dat je voor God niet moeilijker hoeft te doen dan gewoon te zeggen wat er in je leeft.

Dit in tegenstelling tot degenen die meenden dat je in de hel belandt als je de voorgeschreven gebeden niet goed opzegt (Theresia leefde 150 jaar geleden) of degenen die, nu nog, menen zich groter voor te moeten doen dan ze zijn.

De H. Theresia wordt vereerd door velen die dit ook zo ervaren. 

Marianne Turk 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *