Musical groep 8

Elk jaar sluit groep 8 hun lagere schoolperiode af met een musical, ook dit jaar was dat het geval. Onder leiding van juf Jasmijn en meester Richard voerde groep 8 de geweldig leuke musical ‘Vlam in de pan’ op. Bij de ingang van Het Blesse Paard stonden de kinderen vrijdagmiddag in showkleding klaar om de uitnodigingen in ontvangst te nemen voor de generale repetitie. De rijen stoelen richting toneel met zicht op het prachtige decor stonden klaar. De kinderen uit groep 7, die in de gedeelde klas zitten, zaten op de eerste rij en konden alvast snuiven aan wat hen volgend jaar te wachten staat.

Op maandagavond is de enige, echte uitvoering van deze musical waarbij een aantal kinderen een best wel grote rol hebben. Maar iedereen komt ruim aan bod en er zijn zoveel leuke spontane momenten met alle kinderen, waarbij veel gezongen en gedanst wordt. Het verhaal is leuk, één restaurant met twee eigenaren, twee obers en een Mexicaanse concurrent. Er gebeurt best veel en uiteraard gaat de vlam figuurlijk in de pan. Maar er volgt een verrassend eind dankzij Hero.

Wat jammer dat er nooit meer plaatselijk toneel is, want wat een talent heb ik gezien vandaag. Ik wens jullie allemaal heel veel succes voor de toekomst, dat komt wel goed met jullie.

Nu eerst lekker vakantie vieren en dan op naar een nieuwe school.               

Ria Luiten 

En ook nog wat foto’s van de generale repetitie op maandagochtend