Motornieuws

Eindelijk is het weer zover, het is weer tijd voor de jaarlijkse “Eerst toeren en dan voeren” toerrit. De harde kern onder ons weten wel waar dit over gaat. Toch zal ik voor alle duidelijkheid het een en ander uitleggen. Dit festijn begint al ’s morgens met een toerrit vanuit ons eigen motorcafé van Ruud en José, alwaar je vanaf 10 uur ’s ochtends kunt starten na eerst genoten te hebben van een overheerlijk kopje koffie. Na deze toerrit ga je je even opfrissen en kom je om 19.00 uur bij de familie van Mullem aan de Stompwijkseweg, alwaar je je flink te buiten kan gaan aan alle lekkere dingen, die moeder natuur ons geschonken heeft. Nu denken een heleboel leden onder ons dat je ’s avonds niet mag genieten, als je overdag niet mee gereden hebt. Maar dit kan wel, alleen moet je je dan wel eerst opgeven bij een van de bestuursleden. Dus even kort samengevat: zaterdag 13 juli tussen 10 uur en 11 uur kun je starten met de toerrit vanuit café de Gouden Leeuw van Ruud en José. Zaterdagavond 13 juli zijn de BBQ’s om 19.00 uur warm bij de familie van Mullem, waar je je natuurlijk nog voor kunt opgeven.
P.r. N.Z.M.S.