Floriade

Dagje uit/ vakantietip
De Floriade in Vijfhuizen (nabij Hoofddorp) is zeer zeker de moeite waard om te bezoeken. Te zien is 75 hectare vol bloemen en planten, gepresenteerd op diverse manieren. Zo zijn er veertig buitenlandse tuinen te bewonderen, is er een Aziatische dorp en kun je een kijkje nemen in een woning zoals deze er in 2010 uit zal zien. Ook zijn er verschillende thematuinen en tentoonstellingen en is er nog veel meer moois te zien. In de binnententoonstelling kunt u de komende weken het volgende bezichtigen:
13 -20 juli nachtschade
20-25 juli zomerbloemen
25 juli-6 aug fuchsia’s
6-9 aug groentegewassen
7-11 aug gladiolen en zantedeschia
10-18 aug Indonesische bloemsierkunst
13-18 aug zonnebloemen
etc.etc.
Kortom, teveel om op te noemen.
De Floriade is nog geopend tot 20 oktober 2002. Voor meer informatie: www.floriade.com Th.Duyvestijn. L.T.O.