Bedevaart naar Maria van Kevelaer

Op donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november 2002 organiseert de Haagse Bedevaarten een volledig verzorgde tweedaagse bedevaart naar het bekende Maria-oord Kevelaer in Duitsland. U kunt o.a. opstappen in Den Haag. Op donderdag wordt eerst afgereisd naar de H. Lidiuinabasiliek te Schiedam voor een plechtige Hoogmis. Aansluitend wordt vertrokken naar Kevelaer. ’s Avonds
is er een plechtig lof in de Kaarsenkapel, die wordt afgesloten met een lichtprocessie ter ere van Maria. Aansluitend wordt er gezamenlijk een kopje koffie gedronken. Op donderdag zal kardinaal A. Simonis, aartsbisschop van Utrecht, in de basiliek van Kevelaer het bedevaartjaar sluiten. Hij is hoofdcele-brant in een pontificale Hoogmis. Na afloop zullen de pelgrimspoorten van de basiliek worden gesloten en geeft de kardinaal de Pauselijke zegen. Aan het eind van de middag wordt weer vertrokken naar huis. Voor meer informatie, www.bedevaart.nl of voor aanmelding kunt u contact opnemen met de heer W.A.A. van Houdt, Ransuillaan 73, 2261 DA Leidschendam, tel 070-3204723.