WEBTIVITEITEN (1)

We werken flink door aan onze website en middels de DK zullen wij U regelmatig op de hoogte houden van de veranderingen. Zo links en rechts hebben we wel wat reacties ontvangen en die zullen we uiteraard netjes beantwoorden. De oplettende websurvers zullen ontdekt hebben, dat er in juli een 3-tal dorpskettingen gepubliceerd zijn en daarna in augustus niet meer. Dit klopt inderdaad. Deze zijn er bij wijze van test opgezet en bleken goed te gaan, dus hebben we die er maar opgelaten. Vanaf vorige week gaan we echter op volle kracht. De eerste links hebben zich reeds aangemeld: www.deblaasbalgen.nl De U natuurlijk bekende BLAASBALGEN, die even vrolijk als bekwaam o.a. de carnavalsfestiviteiten in Gaandrie ondersteunen. www.xs4all.nl/~poison/stompwijk.htm Een ons onbekende website, presenteert zich als het zaterdag 1-team van Stompwijk’92. Hartelijk welkom! U kunt zich aanmelden voor een link middels een email aan redactie@dorpsketting.nl. Dit doen wij niet op eigen houtje, dus meldt u aan en wij linken u door. Wat is er sinds vorige week aangepast:
Er is wat onduidelijkheid over het emailadres: Is het nu “redaktie” met een ‘C’ of met een ‘K’. Vanmiddag even getest en beiden blijken aan te komen. Dat probleem is dus ook opgelost. De intro-pagina heeft inmiddels de juiste tarieven (bedankt oplettende lezer! ) en de pagina “Over de Dorpsketting” is ook bijgewerkt. In de pagina “Email ons” geven we tevens wat instructie over hoe u uw kopie aan kan leveren. In een keer goed opgemaakt scheelt erg veel werk voor de redactie. Houdt u zich hier dus zoveel mogelijk aan!
De inhoudsopgave is verhoogd naar de laatste 35 artikelen en als het gelukt is, vindt u vanaf morgen een bijgewerkte activiteitenkalender. Tot zover
Redaktie DK Leo