Jamming session

Op 13 oktober a.s. van 16.30 – 20.00 uur wordt bij gelegenheid van de in gebruik name van de F&P opname studio, een Jamming session georganiseerd. De bedoe-ling is om elk Stompwijks professioneel of aankomend talent de gelegenheid te geven om voor publiek op te treden. Slechts een beperkt aantal musici kunnen daaraan deelnemen per keer. Geluidsapparatuur is aanwezig dus je kunt ook met een minidisk of tape je optreden verfraai-en. Ook is het mogelijk om met andere deelnemers mee te doen. Dus hebt u een zoon of dochter, die op trompet- of zangles zit of zo, kan die daar een keer zijn of haar kunsten ten overstaan van publiek ten beste geven. Het hoeft allemaal niet perfect, de ontspanning is het belangrijkste. De locatie is in een loods bij Fontein Electro op het terrein, een klein hapje en drankje is tegen een bijdrage in de onkosten gratis verkrijgbaar (fooienpot) Aanmeldingen voor zowel deelname als mee te brengen publiek voor zondag 29 september opgeven bij Fontein in de bus doen of per e-mail efontein@wanadoo.nl .