De bezorgers komen langs …

VAN DE REDACTIE
De bezorgers staan deze week weer bij u voor de deur voor de halfjaarlijkse vrijwillige bijdrage. Van de kant van Emmaus hebben we het verzoek gekregen of zij voortaan ook vrijwillig mogen bijdragen. Ja zeker, bij hen zijn de envelopjes bezorgd en nu dezelfde weg terug zien te vinden via Cors Rotteveel, naar de bezorger uit Stompwijk en dan weer naar Marja van den Berg. Natuurlijk geldt dit natuurlijk ook voor Mariënpark en de GEMEENTE. Van die kant hebben we nog NOOIT een envelopje retour ontvangen, terwijl er toch wekelijks via via 13 bezorgd worden. We zouden het vervelend vinden als zij zich achtergesteld voelen.
De wachtlijst van reserve bezorgers is geheel afgewerkt. Er zijn drie bezorgers die zich na jarenlange trouwe bezorging nu een dagelijkse krantenwijk gaan lopen, zodat er drie nieuwe wijken te verdelen zijn op de Dr. van Noortstraat. Aanmelden kan bij Marga Stijnman, telefoon 5803829 of email froliehoek@zonnet.nl . Start volgende week nog onder begeleiding en dan alleen.
De bijdrage kan t/m vrijdagavond ingeleverd worden bij Marja van den Berg, Dr. van Noortstraat 132 en kunnen volgende week dinsdag afgehaald worden bij Bea Olyhoek, Dr. van Noortstraat 38. Bij voorbaat dank voor uw medewerking in deze.
Petra