PIEPKLEIN VERSLAG DCJ1

Zondag stonden we oog in oog met HVV in Voorschoten. En prachtige zondag met veel zonneschijn dat vooral in de eerste helft nogal parten speelde. Met pijn in het hart hebben we deze week Jeanette uitgeleend aan het tweede, daar waren opnieuw vier afmeldingen, zodat wij er eentje moesten missen, en dus géén wissel. Zij hulptroepen van ons en de D-tjes. De eerste helft werd afgesloten met een gelijkstand 5-5, na en inspirerende toespraak in de rust door Ruud leek de tweede helft stukken beter te gaan. Zelf was ik vaag aanwezig en hing ik wat rond op de bank om het coachen geheel over laten aan Ruud en met succes. HVV kon nog maar één keer het net laten bewegen terwijl wij er nog 8 wisten te maken
Een glorieuze glansrol was weggelegd door Cynthia die vliegensvlug een flink aantal doelpunten voor haar rekening wist te nemen en allemaal vanuit de hoek. Uitslag 6-13. A.s. zondag hebben we een BM wedstrijd, omdat de B en C2 ons nodig hebben, is de wedstrijd een uurtje vervroegd. Opletten dus. En allemaal aanmelden voor de sportactiviteiten op zaterdag 2 november want onze club is jarig en wij zijn van harte uitgenodigd voor het partijtje.
Petra