TIENJARIG BESTAAN STOMPWIJK 92

LAATSTE OPROEP
“Stompwijk 92” is druk bezig met de voorbereidingen voor de festiviteiten ter gelegenheid van haar tienjarig bestaan. Op vrijdagavond 1 november a.s. bieden wij een zeer gevarieerd sportief programma. Leeftijdsgroep: vanaf A-junioren. Locatie: Sporthal Meerhorst. U kunt zich meten in allerlei takken van sport, lid van onze vereniging behoeft U niet te zijn. Verdere inlichtingen bij Chris Meulenbroek, Waterviolier 52 alhier, tel.071-5803737. Aanmeldingsformulieren liggen in de kantine, ook kunt U aanklikken op www.stompwijk.nl. Meldt U zich nog deze week aan. Wij moeten na deze week de voorbereidingen voor deze avond verder opstarten, teams indelen etc. Wij zien Uw reactie met belangstel-ling tegemoet; wacht niet langer, maak elkaar enthousiast en meld U aan.
Hans Vreeswijk, secretaris Stompwijk’92