SPONSORLOOP 2002

ZONDAGMIDDAG 6 OKTOBER
START OM 17.00 UUR
A.s zondagmiddag 6 oktober klinkt om 17.00 uur het startschot voor alle deelnemers. Er zijn ook een aantal teams ingeschreven die onderling een leuke strijd gaan lopen. In de diverse leeftijds-categorieën zijn er weer leuke prijzen te verdienen. Tevens worden er ook prijzen verloot onder alle deelnemers en alle deelnemers krijgen een leuk aandenken. We hopen op een hoop publiek. Dus opa’s, oma’s, ouders en kennissen kom de lo-pers aanmoedigen dat scheelt voor de jeugd soms een paar extra rondjes. Zodra ze in de beurt van de kantine komen en het applaus horen, willen ze altijd nog even hun beste beentje voor zetten. Graag willen we de deelnemers vragen om op tijd aanwezig te zijn zodat we om 17.00 uur kunnen beginnen. Graag tot a.s. zondag.
Deelnemers die hun formulier nog niet ingeleverd hebben, graag met de grootste spoed inleveren bij Sjanie Waayer, Dotterbloem 11
Sponsorcommissie Stompwijk’92