Webtiviteiten (3)

Een rustig weekje aan het webfront. Een paar foutjes hersteld en ook weer een paar foutjes ontdekt. Zo blijven we nog wel even bezig. De Poll (de termometer van Stompwijk) werkt nog niet zoals het moet. Even geduld dus nog. Wilt U alles wat de Dorpsraad aangaat (Stompwijks belangrijkste vertegenwoordiging naar de Gemeente) nog eens rustig nalezen? Via de archiefpagina van de website kunt u zoeken op auteur “Dorpsraad” en alle artikelen en vergaderverslagen worden u getoond. Ook is er goed nieuws voor alle Stompwijkse verenigingen, nl: Wilt u als vereniging met uw eigen domeinnaam op het internet? Dat kan voortaan op de server van de Dorpsketting. Voor een minimale bijdrage per jaar kunt u naar hartelust via een eigen toegang uw eigen website bij ons plaatsen. De Dorpsketting streeft geen winst na, sterker nog zij probeert -net als met het weekblad – vaste kosten over zoveel mogelijk deelnemers te verdelen, waardoor er minimale bijdrages betaald behoeven te worden. Wel allemaal mee doen dus !!!! Voor info of contact een email naar redactie@dorpsketting.nl of een berichtje naar de Dorpsketting , Dr.v.Noortstraat 88, 2266 HA Stompwijk.
Ook deze week weer een paar (leuke) reacties, die we u niet willen onthouden:
José van Santen (Publicitair manager Horst&Vlietstreek): Mooie site hebben jullie gekregen, zeg!!!! Dat werkt vast prettig. Hebben jullie deze zelf opgezet?
Frans Jansen (medeschrijver van de bekende prognoses van de Stompwijkse draverij): Beste redactie, toch gemakkelijk zon elektronische uitgave van de onvolprezen Dorpsketting. Nu kan ik deze thuis in Wijchen elke week even doorlezen. Blijf ik goed op de hoogte van het wel en wee in het dorp. Ik heb de Dorpsketting aan mijn zeer korte rijtje favorieten toegevoegd. Veel succes en volhouden. Frans
Fia Jungschläger: Al wonen wij niet in Stompwijk wij ontvangen sinds kort de Dorpsketting per post. En wij vinden het erg leuk om te lezen hoe e.e.a. reilt en zeilt bij jullie. Eigenlijk zijn we best een beetje jaloers dat dit kan met uitsluitend vrijwilligers en dat al 1651 keer! Web-aktie Leo O.