Hallo allemaal

Zoals jullie gelezen hebben heb ik afgelopen week een stukje in de Dorpsketting geschreven over het gebruik kunnen maken van ADSL in Stompwijk.
Mochten jullie interesse hebben in ADSL, dan verzoek ik jullie mij een email te sturen gericht aan de KPN om toch vooral de centrale in Zoeterwoude geschikt te maken hiervoor en ook jullie familie, vrienden en buren erop te attenderen dat we dit misschien samen wel voor elkaar kunnen krijgen.
In het verleden heb ik met diverse mensen hierover al eens gediscussieerd en velen vonden toen ook dat de mogelijkheid tot anders internetten dan via de gewone telefoonverbinding mogelijk moest worden. Echter van de mensen die ik hierover wel eens heb gesproken heb ik nog geen email ontvangen terwijl deze actie toch ook in jullie belang is (wie de schoen past trekke hem aan hoor, niet iedereen in mijn adresboek zal er zo over denken, maar wie niet waagt wie niet wint nietwaar?) Desalniettemin toch mijn vraag: Steun deze actie en stuur een mailtje naar adsl.actie@nojosa.nl (en niet naar mijn gewone emailadres).
Bedankt alvast en je hoort hier vast nog wel van.
Groetjes,Kristel van der Salm