GENIETEN

Bij het lezen van het artikel over Autorijschool Suyten ging ik in gedachten terug naar de tijd dat ikzelf mijn rijbewijs heb gehaald. Het zal 1958 geweest zijn en uiteraard meldde ik mij hiervoor aan bij Gerard. Ik kreeg les in een crèmekleurige /gele Ford Taunus 17M, die hij net nieuw had gekocht. Ik weet niet meer hoeveel lessen ik heb gehad, maar nadat ik examen had gedaan wist Gerard uit ervaring wel wanneer de uitslag kon worden verwacht. Ik meen dat het op een zaterdag-ochtend was dat Corstiaan Verhagen (Postiaan noemde mijn vader hem altijd) met de envelop kwam, maar voordat ik hem in handen kreeg was Gerard al bij ons thuis en kwam met de brief naast mijn bed staan. Hij maakte mij wakker om samen het resultaat te bekijken en jawel hoor: in één keer geslaagd.
Gerard nogmaals hartelijk dank en Richard veel succes inj je nieuwe loopbaan.
Hartelijke groeten aan Stompwijk vanuit Zoeterwoude.
Kees Janson Thzn.