BARDANCING ORION

Deze gehele week zijn wij druk bezig zijn met de voorbe-reidingen voor het eerste feest dat we op zaterdag zullen geven. We zijn er zeker van dat dit een super party gaat worden, we toveren Orion om tot een tropisch paradijs. Tijdens deze Beachparty op 26 oktober zal Orion gevuld worden met een laag zand, een zwembad en andere tropische verrassingen. We raden iedereen aan om in het zomerse outfit te komen, omdat Piet Paulusma een plaatselijke hittegolf heeft voorspeld in Orion. We kunnen een uur langer doorfeesten vanwege de wintertijd die deze nacht in zal gaan. The Beach is om 21.00 uur toegankelijk voor de mensen die op tijd een kaartje hebben kunnen bemachtigen (uitverkocht)
Dan afgelopen zondag, uiteraard opende we Orion weer om 17.00 uur waarna het vanzelf vol liep. We zullen er voor zorgen dat voor de volgende keer dat we open zijn er meer haken zijn voor de jassen, zodat we de kapstokken van Stomppop niet van zolder hoeven te halen. Maar elk nadeel heeft natuurlijk zijn voordeel, en bij elke jas hoort een persoon dus haken te kort betekende heel veel mensen. Het was dus behoorlijk druk en gezellig in Orion.
Zondag 27 oktober zal het bestuur hard aan het werk moeten om het strand weer om te toveren tot de bardancing. Zodat om 17.00 uur iedereen weer zijn belevenissen van de vorige avond kan bespreken onder het genot van een lekker cool verfrissend drankje en een goede sfeer. Tot zaterdag en/of zondag,
Orion