ERGEREN, deel 2

Jammer dat het stukje van Marian van Vliet over de paardenpoep niet door ieder-een gelezen is. Vandaag, zondag, liep er een groepje paarden/ponys met berijders en instructeur door de van Santhorststraat. Prima, geen probleem, ware het niet dat één van de paarden, precies voor de speeltuin, zijn behoefte moest doen. De groep ging vervolgens verder en liet de rommel liggen. Dit is erg vervelend, want als je uit de auto stapt moet je in slalom langs de hoop, als het tenminste nog licht is. Als het donker is, en je ziet het niet……… Ook de kinderen die uit de speeltuin komen rennen, kunnen deze hoop over het hoofd zien. Niet zo fijn als ze naar binnen ko-men. Dus nogmaals een vriendelijk verzoek: paardrijders en begeleiders, ruim als-jeblieft je de paardenpoep op en houdt rekening met anderen. Het blijft dan genie-ten om zo’n groep voorbij te zien stappen in plaats van ergernis. Anja Groenewegen