De C1 herfstkampioen

De wedstrijd van twee weken geleden werd gewonnen van Gemini met een prachtige stand van 13-5. Een felle strijd werd er geleverd met wel 5 gele kaarten. Het is ten strengste verboden om aan armen te gaan hangen als de aanvaller voorbij de verdediging gaat meiden!!
Vorige week rust en gisteren werd de strijd aangebonden tegen Foreholte. We stonden slechts één punt voor. Het werd dus een wedstrijd van erop of eronder. We waren echt aan elkaar gewaagd en steeds gingen we gelijk op. In eerste instantie stond Foreholte voor, maar we haalden al snel in en stonden met de rust met 2 punten voor. Dat is dus relaxed rusten voor ons. Nog wat technische tips van Ruud en ze konden er weer tegen. De afstand werd groter met 3 punten verschil, toch wisten de meiden van Foreholte terug te vechten en voor we het wisten stonden we weer gelijk. Wat een spanning aan beide kanten van het veld, maar ook in het veld. Laura vertelde dat ze een diepe zucht van verlichting gaf toen Jeanette met een prachtig doelpunt weer afstand werd genomen. Gelukkig ging de fluit van Trudy en met een eindstand van 9-8 en kunnen we ons herfstkampioen noemen.

Zoals bekend wordt het veldseizoen in tweeën gedeeld en gaan we deze veldcompetitie in het voorjaar afmaken. Voorlopig is dit alvast binnen. Een knappe prestatie meiden en zonder hulp van de C2 hadden we het niet gered. Dank voor hun bijdrage.
Aanstaande week rust en dan gaat het zaalseizoen weer van start. Hoe we dat gaan doen is nog even de vraag. Toch twee teams of de boel verdelen over de B, C en D’s om volgend jaar als C het veldseizoen af te maken. Zodra er meer nieuws s, wordt dit bekend gemaakt. Het blijft voorlopig puzzelen. Petra