HET DAK ER AF ?

Dit is het nieuwe motto, wat de Gaanders voor het komende seizoen gaan voeren. De eerste keer dat “het dak eraf” gaat is 9 november a.s. met de openingsavond van het seizoen 2002/2003. Deze avond zullen de reeds zittende prins Theo en page Mieke aanvangen. Van horen zeggen hebben zij de wind nog steeds vol in de zeilen en zullen het motto tot het einde uitdragen. Prins Theo en Page Mieke zullen deze avond door de oud prinsen garde, ontheven worden van hun bevoorrechte privileges die ze het afgelopen seizoen genoten hebben.

Hoe de oud prinsen dit gaan doen is ons nog niet bekend, gezien andere jaren is dit een waar spektakel. Ook worden deze avond om 11 uur 11 de nieuwe prins en page bekend gemaakt en aan het dorp voorgesteld. Kaarten voor deze avond gaan aankomend weekend in de voorverkoop bij:
Café de Gouden Leeuw
Café de Nieuwe Vaart
Kapsalon Schuyt
Raad van Elf – leden
De kaarten kosten in de voorverkoop 6 euro aan de zaal 7,5 euro. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om lid te worden van de Gaanders. Kosten hiervan zijn slechts 25 euro, wat krijg je daarvoor toegang tot alle Carnavals avonden 4 stuks en mogelijk deelname aan de Gaanders avonden zoals bijvoorbeeld boogschieten, bowlen, bbq en velen andere activiteiten. Zonder leden is het voor een vereniging altijd moeilijk om te blijven bestaan, zonder dat U de avonden bijwoont kunt u natuurlijk ook lidwoorden van de Gaanders om er voor te zorgen dat al deze mooie feesten blijven bestaan die de Gaanders met veel plezier voor jong en oud organiseren. Lid worden kan aan de zaal 9 november of neemt contact op met Ellen Bolleboom 071-5804182/jvdgeest@stompwijk.nl
Gaanders