VAN DE REDACTIE

Wat houdt ons bezig vanavond. Eerst de toezegging dat ik minimaal 1,5 pagina vol mag schrijven en wat blijkt, een schamele halve pagina rest mij. Vermeld moet worden dat Henk Luiten, door zijn zuinigheid onze centrale computer uitgezet had, waardoor we vanmiddag opstart problemen hadden en de aansluiting met de printer kwijt waren. Gelukkig heeft Leo enig technisch inzicht zodat we behoorlijk vertraagd toch nog van start konden.

Dan nog even nieuws van het filmfront. Heeft u ‘m gezien, die reclame van de KPN waar iemand uit een glas water drinkt waar een gebit in drijft? Nou die is toevallig van Tim Oliehoek.

We willen natuurlijk de ouders van de drieling in Stompwijk feliciteren met de geboorte van hun twee dochters en zoon.

En we spreken onze vreugde uit dat Arjen Veldhuizen ons weer op de hoogte houdt van zijn muizenissen en dat de verwachtingen van Theo van der Meer met betrekking tot zijn kerstpakketten ver worden overtroffen. U heeft nog tot aanstaande donderdag de tijd. Petra