Beachparty Orion groot succes

Afgelopen zaterdag was het zo ver. Na een week werken om Orion om te bouwen tot een tropisch paradijs kon de Beachparty van start gaan. We hadden Orion gevuld met een laag zand, tropische planten, een zwembad, een podium en bij binnenkomst kreeg iedereen een Hawaï slinger. Het was weer lekker gezellig druk en in de loop van de avond werd er flink gebruik gemaakt van het zwembad. Speciaal voor deze avond hadden we een nieuw drankje: Passoa Diablo. Dit zomerse drankje werd door velen genuttigd. Iedereen was in zijn zomerse kleding, waardoor de sfeer nog beter werd. Aan dit feest hebben ook nog een aantal vrijwilligers meegeholpen, die we graag willen bedanken, want mede daardoor was het een groot succes en we zullen dit feest zeker nog een keer herhalen. De foto`s, die we ook nog gemaakt hebben zijn binnenkort te zien op Stompwijk.nl.
Binnenkort gaan we weer karten met Toko travel, meer hierover kun je lezen in de volgende Dorpsketting. Zondagochtend ná de Beachparty werd het gezellige warme tropische feest afgelost door een orkaan die over het dorp raasde. De voor deze gelegenheid geplante palmbomen werden meegenomen door deze orkaan. Ook de ruit van onze deur kon het geweld van moeder natuur niet de baas. Ondanks het weer hebben we Orion weer om kunnen bouwen tot de bardancing, zodat we om vijf uur open konden. A.s. vrijdag zijn we niet geopend maar zondag 3 november zijn we natuurlijk wel weer geopend en kan je in Orion je weekend weer afsluiten. Succes met werk of school deze week en tot zondag.
Orion

P.s. Wie heeft van de beachparty per abuis een zwarte brunotti jas (maat L) meegenomen? Het is mijn enige jas. Graag terug brengen bij Kevin v.d. Bosch,
Dr. van Noortstraat 12B, 071-5802729