Verder na een beroerte

Informatieavond “Verder na een beroerte”
Het leven van partners, gezinsleden en andere betrokkenen kan ingrijpend veranderen als iemand door een hersenbloeding (CVA) wordt getroffen. Ook zij hebben te maken met zorgen en onzekerheid over het herstel, over een goede verzorging, over hulpmogelijkheden of over het omgaan met de veranderingen. Vaak is er onvoldoende steun vanuit de omgeving. De gevolgen van een beroerte (ofwel: cerebro vasculair accident, CVA) zijn namelijk lang niet altijd duidelijk zichtbaar. De praktische en emotionele consequenties voor de omgeving, dus ook niet. Circuit Haagrand Parnassia en Zorggroep Horst en Vlietstreek vinden het belangrijk dat verzorgers van CVA-getroffenen, de zorg op een goede manier blijven volhouden.
Daarom houden zij op maandagavond 11 november in verzorgingshuis De Mantel, Klaverweide 54 in Voorburg een informatieavond over het onderwerp: zorgen voor iemand die door een hersenbloeding (CVA) is getroffen. De avond is bedoeld voor partners, familie en andere niet beroepsmatige verzorgers van CVA-getroffenen. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, wél dient u zich vooraf aan te melden bij: cursusbureau Zorggroep Horst en Vlietstreek, telefoon (070) 307 52 06, dagelijks van 8.30 tot 12.30 uur. Aanmelden kan tot 4 november aanstaande.