Bardancing ORION

“Wat is dit nou weer? Wat gaan we nu doen op vrijdag?” Een aantal Orion-bezoekers stonden afgelopen vrijdag voor een dichte deur. “Hoe kan het dat Orion maar één keer open was dit weekend?” Sorry mensen, (in het stukje van vorige week stond het ook) helaas waren we deze bewuste vrijdag dicht. Dit kwam doordat we een heuse BEACHPARTY hadden op zaterdag. Na zonneschijn komt ook wel eens regen… Met andere woorden die vrijdag erna waren we dus gesloten. Wel zijn we genoodzaakt (door al die enthousiaste reacties omtrent de beachparty) om zeer binnenkort (in een tijd van nu en een jaartje) weer zo’n gave beachparty te verzorgen! Natuurlijk zijn jullie dan alle weer van harte welkom! Want ook mede door jullie was dit feest echt geslaagd!
Zoals alle tweeënvijftig zondagen in het jaar waren we afgelopen zondag ook weer geopend. De verschrikkelijke tornado van vorige week was uit het dorp ver-dwenen dus konden ook de vaste trappers weer op de fiets hun bardancing be-zoeken! Deze zondag was het weer lekker druk! Om een beeld te geven: veel lach-ende gezichten, zingende en dansende meiden en jongens. Ook de mensen van de oude garde wisten de weg naar hun Kick of ‘t Kiertje (voor de jeugd Orion) weer te vinden. Die zondag waren er kaarten te koop voor het openingsbal van de Gaanders op negen november in het Blesse Paard. Er zijn nog kaarten over! Je kunt nog een kaartje bemachtigen deze kosten € 6,00 in de voor verkoop en wel aanstaande vrijdag want dan zijn we weer open. Dan ben je vanaf negen uur ’s avonds van harte welkom om te vieren dat het weer weekend is! Om het weekend ook weer netjes af te sluiten zijn we zondag vanaf vijf uur open!
En nu het laatste maar zeker het belangrijkst nieuws: !!!!HAPPY HOUR!!!! Aanstaande zondag van half zeven tot half acht kan je Climax’en, Breezers, Red Bullen of Smirnoffen voor ÉÉN EURO VIJFTIG aan de bar bestellen. Het be-kende maar overheerlijke Heinekenbiertje of frisdrank kost dat vrolijke uurtje maar VIJFTIG EUROCENT!!!
Het bestuur