De Blaasbalgen op trainingskamp

De Blaasbalgen zijn afgelopen weekend op trainingskamp geweest in Otterlo. Op vrijdagavond kwamen alle leden aan en werd er veel plezier gemaakt en aan de teambuilding gewerkt zoals ze dat zo mooi noemen. Bij De Blaasbalgen noemen we dat gewoon feestmaken met iets te drinken erbij.
Op zaterdagmorgen werd om half tien begonnen met het instuderen en verder uitwerken van de vele nieuwe nummers die De Blaasbalgen komend seizoen ten gehore gaan brengen. Tot half zeven werd er zo gerepeteerd en na de eerste zere lippen en een tevreden gevoel werd er begonnen aan een uitgebreide maaltijd die door de keukenploeg klaargemaakt was.
‘s Avonds werd het natuurlijk feest en de drank vloeide rijkelijk, zoals het een feestkapel betaamd.Op zondag werd weer om half tien gestart met repeteren en we kunnen wel zeggen dat twee intense dagen van repetities zijn vruchten afwerken. De nieuwe nummers zitten er in en kunnen tijdens de optredens ten gehore gebracht worden. Het belooft muzikaal weer een stap vooruit te zijn en we hopen dat het publiek nog meet van onze muziek zal genieten. Ook is er een speciaal nummer ingestudeerd voor de vele fans van De Blaasbalgen. (U kunt natuurlijk altijd even een donateursformulier aanvragen)
Zaterdag zijn we al weer te zien tijdens de openingsavond van Carnavalsvereni-ging De Gaanders uit Stompwijk en een week later bij De Damzwabbers in Leidschendam bij hun Prinsenbal.
Wilt u weten waar we verder nog te zien zijn, of gewoon even de foto’s en verslagen van de vereniging bekijken? Kijk dan op www.deblaasbalgen.nl of bel voor informatie onze manager: Kees Put 070-3877938