Gezinsviering

Deze komende week viert de wereldkerk op 7 november het Feest van de H.Willibrord. Hij is zo rond het jaar 700 overgestoken uit Engeland met een aantal kloosterlingen naar ons land en hier heeft hij de boodschap van Jezus van Nazareth verteld. Toen is hier de kerk geboren in deze streken en die boodschap is doorgegeven van de ene generatie op de andere. Zo is die boodschap gekomen bij ons in deze dagen en wij vieren nog steeds met elkaar dat gebaar wat zij ook vierden en wel in Brood en Beker de Verrezen Heer. Zij brachten het Geloof in Jezus en de boodschap van Hoop op Eeuwige leven en het gebod van de onderlinge Liefde. Zondagmorgen willen we in de GEZINSVIERING daar samen over nadenken. Zullen we afspreken dat de gezinnen om 11 uur naar de kerk komen en dan nadenken over die boodschap die Willibrord hier kwam brengen. Het kinderkoor zingt en wij luisteren en kijken en vieren. De avond ervoor wordt de Nieuwe Prins Karnaval gekozen, dat is al een feest, maar voordat het Carnavalsfeest er is hebben we eerst nog Kerstmis en daar gaan we samen naar op weg. Zullen we afspreken met jullie papa en mama en met jullie als de kinderen van Stompwijk dat we a.s. zondagmorgen om 11 uur in de kerk zijn in de GEZINSVIERING. Heel graag tot dan. B.v.d.Plas, pastoor