Jamm session nr 1 remix.

Aankondiging:
Zaterdagavond 16 nov
is er een live optreden van
Jamm session nummer 1 remix
in Café de Gouden Leeuw.
Aanvang 21.00 uur toegang
gratis.
Deze keer alleen muziek: er zit voor veel soortig publiek een interessant stuk bij, het varieert van, accordeons voor de sfeer, jaren sixties tot nu.
Er blijkt ook een klein stukje Opera van Verdi in te passen. Uit de vorige deelnemers zijn er 23 die iets hebben uitgewerkt, geschikt voor een optreden en wat vet cool is te noemen. Er is zelfs een Stompwijkse band ontstaan die uitermate professioneel is gebleken. Er is ook een gastoptreden bij van CCR en Status Quo, speciaal voor José.
Het is deze keer geen Jamm session want bijna alles staat voor dit optreden als een huis, dus je kunt er nu niet zomaar bij gaan staan jammen. Dat komt in april weer. Nu hebben we u als publiek nodig.
De Stichting Jamsessions Stompwijk io biedt bestaand en aankomend talent van allerlei soort, een aantal malen per jaar, de mogelijkheid om podiumervaring op te doen. Alle soorten podiumamusement zoals muziek, show, dans, cabaret, met of zonder je eigen soort begeleiding of met anderen zijn welkom. Het is ook mogelijk om met een bestaande solist, groep of wat dan ook in te schrijven zodat men met u mee kan Jammen.
Ieder kan zich aanmelden voor een nieuwe Jamm session die wordt gehouden rond april 2003. Men ontvangt dan een inschrijfformulier voor je gegevens. Daarna wordt gepubliceerd welke aanmeldingen er zijn zodat je je ook kan voorbereiden op deelname met anderen. Er zijn dan vooraf nog pre jammings om de Sessie een basis te geven. Ook daar kan je al of niet aan meedoen. Van de echte Session volgen dan weer uitwerkrepetities en een optreden op commerciële basis om fondsen te werven voor de Stichting. Er zijn materialen aangeschaft zoals een podium op deze manier proberen we de kosten laag te houden. Het is niet onwaarschijnlijk dat er dan meerdere optredens volgen.
Arie Paardekooper probeert ook de jeugd te motiveren
Aanmelden bij fam. Paardekooper Hoefblad 16 2266 JD
Stompwijk 071 580 3775 of efontein@wanadoo.nl.