Tijdzetten in Leiden!

Drie keer in een seizoen organiseert de ijsclub het tijdzetten in Leiden. De eerste keer van dit seizoen is op zaterdag 23 november. De opzet van deze wedstrijden is dat alle jeugdleden de mogelijkheid krijgen om te laten zien hoe snel ze zijn als zij de baan voor zichzelf hebben. De deelnemers zetten volgende week zaterdag een tijd neer over 1 en 2, of over 2 en 4 rondjes. Later in het seizoen kunnen zij dan proberen deze tijden te verbeteren. De ijsclub verwacht dat iedereen meedoet aan het tijdzetten. Kun je deze ochtend echt niet meedoen, zeg dan voor 17 november af bij Tom de Haas (079-3315674), of bij Marijke Moes (5801930). De start van de wedstrijden is om 06.45 uur, zorg dus dat je op tijd aanwezig bent op de ijsbaan in Leiden. Veel succes allemaal.
Marijke Moes