BARDANCING ORION

Afgelopen weekend was Orion alleen op de zondag geopend. De Stompwijkse jeugd wist weer massaal de hitkelder te vin-den. Het was weer zeer gezellig met de jongeren die er wa-ren. Wij van Orion zijn allemaal weer volop bezig met het voorbereiden van het Kerst- en Oud&Nieuwfeest. De kaart-verkoop van het Kerstfeest zal volgende week zondag 1 december van start gaan. Meer informatie over het Kerstfeest en Oud&Nieuwfeest volgt spoedig. Aanko-mend weekend zijn we geopend op vrijdag 29 november vanaf 21.00 uur geopend en zondag 1 december zijn we natuurlijk voor iedereen van af 17.00 uur geopend.

We gaan weer karten!!
Zaterdag 30 november gaan we weer met Toko Travel karten in Poeldijk. In Poeldijk is de grootste mooiste en meest spectaculaire kartbaan van Europa. Deze kartbaan is in maart 2002 geopend. Eerst zal iedereen een kwalificatie rijden, daarna volgt er een race en daarna is de finalerace waarna de prijzen worden uit-gereikt. De kosten van het karten zullen rond de € 45,= bedragen. Opgeven voor het karten doe je bij de bar in Bardancing Orion.