Werkgroep schone kerk

Evenals voorgaande jaren zou het fijn zijn om met de kerst weer een schone en glimmende kerk te hebben. Wij hebben voor dit zware karwei uw hulp nodig! Voor dinsdag 10 december hebben wij mannen nodig om de kerk te ragen en alvast de extra zware klussen beet te pakken. We kunnen die dag ook enkele dames gebruiken voor minder zware klusjes. Op woensdag 11 december moet dan de echte schoonmaak gebeuren; soppen, alles in de boenwas, beelden schoonmaken en ook veel zittend werk, het koper en zilver poetsen. Er is genoeg werk te doen. Heeft u nog oude poetslappen? Breng ze mee, of geef ze vooraf aan de koster. Wij hopen ook weer op de hulp van dames en heren van buiten (oud-)Stompwijk (heel gezellig!) Brengt u voor tussen de middag uw lunchpakket mee, dan zorgen wij weer voor de reeds bekende erwtensoep. Wij rekenen op uw medewerking. Meldt u zich aan bij de koster, Hoefblad 52, of tel.nr. 5801563
Werkgroep Schone Kerk