(Web) Kerstiviteiten(5)

Weer eens een beetje nieuws van het webfront. Het gaat goed met de website en hij wordt vaak bezocht. Vooral op dinsdag is het raak. Er zijn dus veel mensen, die op dinsdag even een bezoekje brengen, om de laatste actuele stand te bekijken.
Gemiddeld zitten we nu op 2688 bezoeken per week en op dinsdag is dit zelfs 1026 bezoeken.
Alleszins cijfers om tevreden over te zijn. De formule blijkt redelijk te werken en de kwaliteit van de site is voor een groot deel afhankelijk van de lezer zelf. Immers kopie bij de Dorpsketting aangeleverd komt automatisch ook op de site. Zo werkt u dus vanzelf mee aan een actuele en voor Stompwijk unieke site, die elke week weer up to date is. Dit is erg belangrijk, want alles staat of valt bij de actualiteit tegenwoordig. Ook niet onbelangrijk is de wisselwerking tussen enerzijds de website, die u overal in de wereld kunt bezoeken en anderzijds het stuk papier wat u gewoon lekker thuis op de WC kunt lezen. Beiden is even belangrijk en dat laten we zo …..

Uw kerstadvertentie echter staat niet op de site. Ondanks uw uiteraard welgemeende wensen naar een ieder, zijn we technisch nog niet geheel in staat om dit snel en direct over te nemen.
In de loop van het volgend jaar willen we naar wij hopen deze uitbreiding ook doen.
Een aantal zaken is recentelijk weer aangepast. Foto’s bleken soms een tikkeltje te groot waardoor ze over elkaar en over de tekst heen schoven. Dat hebben we aangepast door ze iets kleiner te houden. De tijd in de activiteitenkalender staat nu goed en artikelen die u al eens aangeklikt hebt, zijn van kleur veranderd waardoor u kan zien wat u gelezen hebt en wat nog niet. Eerdaags gaan we wat experimenteren met rijen en kolommen, zodat programma’s ook beter opgenomen kunnen worden. De poll is helaas nog niet in orde, daar wordt nog aan gewerkt.

Mocht u vragen of reacties hebben,
dit kan natuurlijk altijd via de email redactie@dorpsketting.nl of gewoon in de brievenbus van de pastorie. Red.D.K. Leo