Hoera, het is weer gelukt, met Kerst een schone ke

Voldaan bekeken we woensdagmiddag 11 december de glimmende schone kerk. Heel veel hulp en vele handen maakten dat we een mooie kerk zagen. Voor een ieder die hieraan gewerkt heeft, geeft dit een fijn gevoel. Dinsdag werd door de mannen begonnen met het ragen. Alle bankkussentjes en lopers werden geklopt en het stof werd allemaal opgeruimd. Ook dit jaar waren er weer nieuwe mensen aanwezig. Op woensdag waren er in totaal 30 mensen. Ieder vond al gauw zijn of haar werk. Er werd gepoetst, geboend, in de was gezet of uitgewreven. Tussendoor dronken we in een grote kring op het altaar een lekker bakkie koffie. Natuurlijk was er tussen de middag de gebruikelijke erwtensoep. ’s Middags was het meeste werk gedaan en gingen er al wat mensen naar huis. Wij willen iedereen bedanken voor hun grote inzet en wensen u allen
Fijne Kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2003 Werkgroep Schone Kerk