Jos Verstappen terug in de Formule 1

Stichting Stompwijk Online en Orion organiseren Stompwijk F1 teammaster spel
Stompwijk Online is tijdelijk Offline, maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen nieuwe initiatieven genomen kunnen worden. Jos Verstappen is komend jaar terug in de Formule 1 bij de renstal van Minardi en deze kans moeten we aangrijpen om weer een teammaster spel te organiseren. Teammasterspelen zijn per definitie voor de organisatoren erg tijdrovend en daarom hebben wij er voor gekozen om gebruikt te maken van het RTL 5 grandprix manager spel. Je kan je via de website van RTL 5 inschrijven voor het spel. Hieraan zijn de kosten van € 10, verbonden, maar je speelt dan ook gelijk mee met het landelijke spel van RTL 5.
Je krijgt van RTL een budget voor het samenstellen van een raceteam. Je moet van dit budget twee coureurs kopen, een chassis, een motor en banden. Tot aan de eerste race is je keuze aanpasbaar zonder dat dit je budget beïnvloedt. Gedurende het seizoen kan je ook je raceteam aanpassen, maar dat kost je 10% van de aankoopprijs. De rest van de speluitleg en spelregels zijn uitgebreid terug te vinden op de RTL 5 website. (http://www.rtl.nl/sport/rtlgrandprixmanager/)
Als je eenmaal bent ingeschreven bij RTL 5 is het nog een kleine stap om je te verenigen met de andere Stompwijkse Formule 1 liefhebbers. Als je op de RTL site bent ingelogd kan je op het tabblad “mijn overzicht” de link aanklikken met de tekst: Schrijf je in voor een bestaande subleague. Er zijn twee leagues voor Stompwijk aangemaakt. Je kunt je inschrijven voor:
De Stompwijk Online F1 manager. Deze league is naast de inschrijfkosten van RTL 5 geheel gratis en is bedoeld voor iedere F1 liefhebber uit Stompwijk en omstreken. Het is de ultieme mogelijkheid om je F1 kennis te meten aan die van je dorpsgenoten en/of kennissen.
Inlognaam: stompwijk online
Wachtwoord: formule1
De Orion F1 Master Stompwijk.
Aan de “Orion F1 Master Stompwijk” league zijn naast de RTL 5 kosten nogmaals de kosten van € 10, verbonden. Het inschrijfgeld zal aan het einde van het raceseizoen als volgt verdeeld worden:
Hoofdprijs voor de winnaar : 50% van het inschrijfgeld
Eerste prijs voor nummer 2 : 25% van het inschrijfgeld
Tweede prijs voor de nummer 3 : 15% van het inschrijfgeld
Derde prijs voor de nummer 4 : 10% van het inschrijfgeld
Inschrijving voor deze league moet voor de eerste race van het nieuwe raceseizoen gedaan zijn. Het inschrijfgeld moet voor de derde wedstrijd van het seizoen ontvangen zijn. Betaling kan o.a. plaatsvinden in Orion. Ook is het mogelijk om het inschrijfgeld in te leveren op Hoefblad 19. Zorg dat je bij betaling je teamnaam duidelijk aangeeft, zodat wij duidelijk weten van wie we de betaling ontvangen hebben. Indien niet op tijd betaald is, zal het team uit de league verwijderd worden en maakt de teambaas geen kans meer op het Stompwijkse prijzengeld.
Inlognaam: orion
Wachtwoord: formule1
Als je kiest voor de deelname aan de Orion league is het natuurlijk toegestaan om ook aan de stompwijk online league deel te nemen en zo te strijden voor de eeuwige roem.
Namens de Orion en Stompwijk Online, Jeroen de Gier