Nationale Bedevaarten

De reisgids Nationale Bedevaarten 2003 is uit en biedt een keur aan mogelijkheden voor een ieder die een pelgrimsreis naar Lourdes (maar ook Fatima, Rome of La Salette) wil maken. Er is een keus uit 38 bus, trein en vliegreizen. De eerste treinbedevaart naar Lourdes vindt plaats in februari. De heenreis 8 februari en de terugkeer 13 februari. Het hoogtepunt is dinsdag 11 februari, de herdenking van de eerste verschijning van Maria aan Bernadette bij de grot in 1858. Voor de vliegreizen is er keus uit een, drie en zesdaagse reizen naar Lourdes. Voor de busreizen is er keus uit een negendaagse en tiendaagse reis. De 10daagse reis is bijzonder populair vanwege het aandoen van vele bezienswaardigheden op de heen en terugweg. Ook de speciale bedevaart voor jongeren, kinderen en 35 + per trein, vertrek 12 oktober met terugkeer 19 oktober met medische begeleiding, is een aanrader voor u met uw kind. Wilt u meer weten over reisbedrag, reistijden en data, pak de telefoon en draai 0715804342.
Uw contactpersoon, A.van Santen.
De VNB Nationale Bedevaarten wenst al haar begunstigers en weldoeners een betekenisvol en gezond 2003 toe en bedankt hen voor hun ondersteuning het afgelopen jaar.
A.v.Santen