LPF stemmers bedankt!

De Lijst Pim Fortuyn bedankt alle kiezers (102 stemmen in Stompwijk) die afgelopen woensdag hun stem (opnieuw) op ons hebben uitgebracht! Daarmee zijn we in Stompwijk toch nog de 4e partij. Hoewel het verlies groot is kan de LPF toch een sleutelrol in de 2e Kamer vervullen. 8 zetels is overigens nog steeds veel voor een partij die nog geen jaar oud is. De 8 gekozen kandidaten zullen hard werken om u niet teleur te stellen en grijpen de 2e kans met beide handen aan.
Op dit moment is de Lijst Pim Fortuyn in ZuidHolland druk bezig met de voorbereidingen voor de Provinciale Statenverkiezingen die 11 maart a.s. worden gehouden. De LPF heeft op 14 januari j.l. op democratische wijze hiervoor een kandidatenlijst gekozen. Een kiescommissie heeft scherp gelet op kwaliteit van de kandidaten.De lijsttrekker is mevr. Tineke Eelkman Rooda–van der Made uit Poortugaal geworden. Zij heeft jarenlange ervaring als gemeenteraadslid, fractievoorzitter en wethouder en locoburgemeester. De Lijst Pim Fortuyn zal 14 februari haar campagne voor de Provinciale Staten verkiezingen starten. Voor informatie over het verkiezingsprogramma, de kandidaten en de campagne kunt u binnenkort terecht op onze campagnesite www.heblefstemlpf.nl en ook op onze provinciale site via de officiële Lijst Pim Fortuyn website: www.lijstpimfortuyn.nl.
Zelf ben ik door het bestuur van ZuidHolland gevraagd om als een van de lijstduwers op de kandidatenlijst plaats te nemen. Graag zal ik u daarom graag op de hoogte houden van onze campagne.
Met vriendelijke groet,Hans van der Meer
LPF kandidaat nr. 24 voor de Provinciale Statenverkiezingen
email: hjwvdm@hetnet.nl , telefoon: 06 47 07 42 23