Viering voor Ouders en hun schoolgaande kinderen.

Op 1 februari verwachten wij de kinderen met hun ouders in de Gezinsviering om 7 uur in de kerk. Het is dan in de uren van het feest van Maria Lichtmis. Maria speelt in die Viering een belangrijke rol. Maar je ziet ook een vergadering van mensen, die zeggen dat de leden van de “JezusClub”alles met elkaar moeten delen, de wapens moeten opbergen en een licht moeten zijn. Dan zingen we een lied waarin staat dat je daarom gedoopt bent. Wij zullen in die viering ook iemand dopen en wel Elina Hoogerdijk uit groep 2 van de Maerten van den Veldenschool. Elina kwam zaterdagavond na de viering met het EMS koor naar de plek waar de pastoor zich aankleedt voor de viering en ze zei; “Ik wil gedoopt worden en ik wil bij de “JezusClub” komen.” Ze wilde daar niet te lang meer mee wachten. Ik heb toen gezegd; “Kom a.s. zaterdag, dan is het gezinsviering en breng maar kinderen mee, dan zullen wij jou dopen en kunnen de kinderen een doop zien van iemand van hun school” Dus afgesproken; ALLEMAAL TOT ZATERDAGAVOND 7 UUR IN DE KERK VOOR MARIA EN DE DOPELINGE ELINA.