Hoort u wel goed?

Wist u dat zo’n 500.000 mensen in Nederland gehoorproblemen hebben en hiervoor een hoortoestel dragen? En nog veel belangrijker is dat er nog eens 500.000 mensen slechthorend zijn en nog geen hoortoestel hebben aangeschaft.

Audicienaanhuisservice
Om deze grote groep mensen goed van dienst te kunnen zijn is Gezondheid Service Horst en Vlietstreek gaan samenwerken met een audicien (gehoorspecialist) die bij de mensen thuis komt. De ervaring van deze audicien heeft geleerd dat het afstellen van een hoortoestel het beste resultaat geeft in een vertrouwde omgeving. Behalve het uitproberen, aanmeten en de nazorg van een hoortoestel kan de audicien ook helpen met het regelen van een vergoeding door de zorgverzekeraar. Hiervoor is echter wel een verwijsbrief van een KNOarts of het Audiologisch Centrum in Den Haag (HACE) nodig. Naast de vergoeding van de zorgverzekeraar betaalt de cliënt geen of een geringe eigen bijdrage. Contribuanten van Gezondheid Service krijgen diverse aantrekkelijke kortingen op bijvoorbeeld batterijen en schoonmaakartikelen wanneer zij gebruik maken van de Audicien aan huis service.
Meer informatie
Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de Gezondheid Servicelijn, telefoon (070) 307 52 46 (maandag tot en met vrijdag van 08.30 –12.30 uur).