Maatschappelijk werk verhuist

Beter bereikbaar zijn voor de doelgroepen is de reden dat het Maatschappelijk werk van Zorggroep Horst en Vlietstreek het pand aan de Geestbrugkade gaat verlaten. Vanaf donderdag 30 januari zijn de medewerkers gehuisvest aan de Karel Doormanlaan 155 in Rijswijk. De nieuwe locatie ligt midden in een woonwijk en is ook beter bereikbaar met het openbaar vervoer. In hetzelfde gebouw bevinden zich ook het consultatiebureau en de afdeling Jeugdgezondheidszorg van de GGD.
Inwoners van Rijswijk kunnen gratis een beroep doen op vertrouwelijke hulp van Maatschappelijk werk voor verschillende vragen en problemen. Bijvoorbeeld op het gebied van: relaties, eenzaamheid, werkloosheid, gezondheid en alleenstaand ouderschap. Het Maatschappelijk werk is dagelijks van 09.00 uur tot 10.00 uur bereikbaar op telefoonnummer (070) 336 57 80.