Programma Orion

* Carnaval in Orion
Aanstaande vrijdag is het weer zover, carnaval in Orion. Samen met carnavals vereniging De Gaanders zal het weer een groot feest worden in Orion. Voor deze speciale avond hebben wij de Blaasbalgen bereid gevonden om het feest van een zeer speciaal muzikaal tintje te voorzien. Orion is vrijdag vanaf 21.00 uur geopend en de toegang is gratis.

* Formule 1 live op groot scherm
Zondag ochtend 9 maart is de eerste formule 1 race van het seizoen. Ook dit F1 seizoen zullen wij weer live op het grote scherm uitzenden. De eerste race zal verreden worden in Australië en de start is om 4.00 uur in de ochtend, een race voor echte formule 1 freaks of voor de mensen die nog niet aan hun slaap toe zijn en een lekkere afzakker zoeken.

* Zondag!!!!!!
Afgelopen zondag was het mede door de vakantie weer volle bak in Orion, jong en oud konden weer bij ons terecht om hun weekend feestelijk af te sluiten en dat is in alle gevallen gelukt. Het was zo als gewoonlijk weer super gezellig in Orion. Aankomend weekend zijn we 2 maal geopend, vrijdag zullen we vanaf 21.00 uur carnaval vieren en zondag is iedereen vanaf 17.00 uur weer welkom in Orion.