Senioren in gesprek met Erica Terpstra

Om invulling te geven aan het VVDstreven naar een ‘seniorbestendige’ provincie sprak Erica Terpstra afgelopen vrijdag in Winkelcentrum Julianabaan met diverse ouderen, die het naadje van de kous wilden weten. Er was dan ook veel belangstelling voor het ‘kopje koffie met Erica’ van zowel ouderen als jongeren. Haar bezoek aan Voorburg maakte deel uit van de campagneactiviteiten voor de gisteren gehouden verkiezingen van Provinciale Staten.
Wat zoal aan de orde kwam in de gesprekken met senioren? Men wil langer zelfstandig blijven wonen, met zorgomdehoek. Verder toegankelijke voorzieningen, goed openbaar vervoer of – als dat niet kan Collectief Vraag Afhankelijk Vervoer, dat goed en betrouwbaar werkt. Allemaal onderwerpen waar de provinciale VVD zich de komende vier jaar voor hard zal maken. Het zijn zaken waar de provincie, naast de gemeente, medeverantwoordelijk voor is. Seniorproof is onze gemeente nog lang niet, maar de VVD maakt er werk van.