Dartkampioenschap

Dartkampioenschap Stompwijk/Zoeterwoude gaat definitief door!

Na een geruime tijd van circulerende geruchten is nu officieel bekend gemaakt dat in mei 2003 een dartskampioenschap gehouden zal gaan worden voor inwoners van Stompwijk en Zoeterwoude. Zowel beginners als gevorderde darters, heren en dames vanaf 16 jaar en jeugdspelers vanaf 12 tot en met 15 jaar, worden uitgedaagd zich in te schrijven voor het toernooi om mee te dingen naar de titel van: INTERCARPARTS GOLDEN FRIENDSHIP DARTS CHAMPION.

Inschrijfformulieren ontvangt u via de diverse huis aan huis bladen en zijn tevens verkrijgbaar bij café De Gouden Leeuw te Stompwijk of café De Vriendschap te Zoeterwoude, waar de formulieren ook ingeleverd dienen te worden. Inschrijving is vanaf heden mogelijk en sluit uiterlijk 18 april a.s.
Inschrijfgeld voor dames/heren bedraagt 5 Euro, inschrijving voor jeugdspelers is gratis!

De voorrondes van de dames en heren zullen gespeeld worden op zaterdag 3 en 17 mei in café De Gouden Leeuw te Stompwijk. De kwart én halve finales worden gehouden in café De Vriendschap te Zoeterwoude op zaterdag 24 mei.De voorrondes voor de jeugd worden gespeeld op woensdagen en wel op 7 mei in café De Vriendschap te Zoeterwoude en op 21 en 28 mei (achtste, kwart en halve finales) in café De Gouden Leeuw te Stompwijk. Ter informatie: alle wedstrijden worden gespeeld op nietelektronische dartborden en volgens de officiële dartsreglementen.

De grote finales van INTERCARPARTS GOLDEN FRIENDSHIP DARTS zullen plaats hebben op 1e Pinksterdag (zondag 8 juni) in de grote tent op het feestterrein van Stompwijk 92 (handbalweekeinde).

Voor de respectievelijke kampioenen zijn de volgende prijzen te verdienen;
1e prijs: heren 500 Euro, dames 250 Euro, jeugd radio/CDspeler
2e prijs: heren en dames radio/CDspeler

De radio/CDspelers worden beschikbaar gesteld door JVC. Van het prijzengeld, beschikbaar gesteld door InterCarParts.nl., dient 50% geschonken te worden uit naam van de winnaar aan een club of vereniging binnen de grenzen van Stompwijk of Zoeterwoude.
Rondom het dartskampioenschap zullen er diverse festiviteiten worden georganiseerd voor jong en oud, deelnemers én toeschouwers.