Carnaval in Stompwijk

De carnaval is nu een paar weken voorbij maar toch willen De Gaanders, uw carnavalsvereniging, de aandacht vragen van alle inwoners.Carnaval is een feest voor jong en oud en dat proberen de Gaanders ook te vieren met iedereen en voor allen. “Wat doen De Gaanders zoal” is een vaak gestelde vraag? Naast de optocht willen we ook de minder belichte activiteiten voor u even op een rijtje zetten;
De Gaanders vieren het carnavalsfeest met:
de ouderen uit Stompwijk, in Emmaus en in Marienpark;
de gehandicapten van Swetterhage;
kinderen en tieners op school en in Het Blesse Paard.
Maar ook hebben de Prins en Page dit jaar weer 45 zieken en bejaarden persoonlijk bezocht en verrast met een presentje en daar toch weer een lach tevoorschijn getoverd. Waar de Gaanders zijn is vrolijkheid en plezier. Om deze activiteiten echter mogelijk te maken is naast vrijwilligerswerk ook geld nodig om dit mogelijk te maken. Zonder dit kunnen ook De Gaanders niet draaien, vandaar dat wij op woensdagavond 16 april bij u langs komen voor een ondersteunende bijdrage of misschien wilt u wel lid wilt worden voor 25 Euro om zodoende bij alle Gaanders avonden en uitstapjes aanwezig te kunnen zijn. (van uw bijdrage zal niets worden besteed aan enig drank daar dit altijd door De Gaanders zelf betaald wordt).

Namens de Gaanders, hartelijk dank.