Vacature

L.G. Luiten en Zn. B.V. (onderdeel van de Luiten Food holding groep) is een moderne EU erkende handelsonderneming in wild en gevogelte. In 60 jaar zijn wij uitgegroeid tot de toonaangevende groothandel in onze branche. Wij hebben een eigen import en export van vers en diepvries producten uit alle werelddelen. De afzet bedraagt ruim 5000 ton wild en gevogelte per jaar aan binnen en buitenland.

Wegens gezonde groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:

MAGAZIJNMEDEWERKER voor onze koel en vrieshuizen

De werkzaamheden bestaan o.a. uit: orderpicking, medebeheer van de magazijnen, heftruckwerkzaamheden, ontvangen en checken van binnenkomende goederen.

Ervaring is niet noodzakelijk, wij leiden je graag op. Belangrijker voor ons zijn enthousiasme en een flexibele instelling.
Wij bieden je een interessante functie met goede perspectieven in een dynamische omgeving. Je ontvangt een marktconform salaris met dito arbeidsvoorwaarden (waaronder premievrij pensioen, pc privéregeling en overwerkvergoeding).
Als je van aanpakken weet en een goede werksfeer belangrijk vindt, aarzel dan niet en neem direct telefonisch contact op met Jan Kunz (tel. 0715809309).

Een brief of email sturen kan natuurlijk ook:
L.G. Luiten en Zn. B.V., t.a.v. Jan Kunz, Klaverblad 5, 2266 JK Stompwijk, Gemeente Leidschendam-Voorburg, email: jankunz@luitenwild.nl