De 3e formule1race

De 3e formule 1 race : !!! SUPER!!!
Om 17.30 uur opende we de deur waarachter de trap is die iedere formule 1 racefan naar het dorpshuis toe leidde. Speciaal voor de 3e race hadden we de projector en het grote scherm naar boven gegooid. De race zelf begon om 19.00 uur. Het formule 1 circus was neergestreken in Brazilië om daar in de regen de race te rijden. Het was een waar spektakel! Van de TWINTIG coureurs wisten er maar ACHT de finish te halen!. Onze landgenoot Jos Verstappen die in de regen altijd versschrikkelijk goed rijd zat helaas niet bij de laatste acht, hier baalde de grote groep mensen die in Orion kwamen natuurlijk wel van. Deze race past heel goed bij het onverwacht spannende seizoen. Na dit formule 1 geweld konden de mensen beneden in Orion verder praten over de race onder het genot van gave muziek en lekker koud bier. In Orion zelf was het intussen al lekker volgestroomd met nietformule 1 fans en de mensen van boven konden er nog maar net bij. Mensen blijf lekker naar Orion komen om de formule 1 te kijken want het was weer super gezellig. Hier onder vind u de nieuwe stand van het Orionchampionsship manager spel.