Ja, ja het wordt weer Pasen!!!!!

Op 20 april gaat het gebeuren. De jongen van “Linke Soep” zijn er klaar voor, en wij ook bijna. Voor € 5, kan je op deze eerste Paasdag, op dit grote feest aanwezig zijn. Wat je dan moet doen? Snel de laatste paar kaarten komen kopen natuurlijk! Wat dan het waar voor je geld is? Als eerste: een feest op z’n paasbest! Ten tweede: Een hele goede band genaamd “Linke Soep” die als de beste covers uit de top 100 speelt! Ten derde: Goede muziek van Disco 2000 of van onze eigen goede dj. En als laatste maar niet de meest onbelangrijke reden: Veel heerlijke verfrissende drankjes!
Vaak krijgen wij als bestuursleden de vraag naar ons hoofd geslingerd, wat er binnenkort allemaal te verwachten valt in Orion. Daarom geven we hieronder even een klein overzicht van de tot nu toe geplande feesten.
* Natuurlijk 20 april het PAASFEEST met de band “Linke Soep” en lekkere andere muziek!
* Vrijdag 25 april moet je even (vanaf 21.00uur) als dat mogelijk is je kaart voor de SCHUIMPARTY komen halen. Dit wordt net als vorig jaar weer een super gaaf feest!
* Dan hebben we op 27 april (de week na het Paasfeest) een heuse MEXICOPARTY. Deze party bevat echt Mexicaans bier en verder nog een aantal Mexicaanse verrassingen. Hier voor is geen kaart nodig.
* Op zondag 4 mei dan maken wij het programma van STOMPPOP bekend. Dus kom dan allemaal om te horen wie wij dit jaar hebben kunnen contracteren voor het popfestival van 4,5 en 6 juli.
* Vrijdag 9 mei wordt de Bierwedstrijd gehouden en kun je een kaart en de wisselbeker winnen. De spelregels voor deze leuke Bierwedstrijd zijn vergeleken met vorig jaar iets aangepast en worden later nog bekendgemaakt. De kaarten voor Stomppop zijn nog niet te koop maar je kan ze wel winnen op vrijdag 9 mei.
* De 23ste van mei kom je in je korte broek en je T-shirt (of strak truitje natuurlijk) op de fiets naar Orion, om hier helemaal uit je dak te gaan in het schuim. Ja het is dan weer !!! SCHUIMPARTY time!!!. Het schuim zal weer lekker hoog komen te staan dus het wordt gewoon super.
* Zondag 25 mei om 14.00 uur start de kaartverkoop voor STOMPPOP! Het enige dat we als advies kunnen geven is: wees er snel bij want met de programmering die we dit jaar hebben zullen de kaarten geen twee weken op je wachten.
He, He eindelijk 4, 5 en 6 juli is het dan zover STOMPPOP! Met op vrijdag de band ……..en de band……….. en de band……….. En op zondag komt dan……… en als afsluiter hebben we ook nog………… Dus 4 mei allemaal naar de bekendmaking van programmering komen luisteren!!! Wanneer je ook moet komen is aanstaande vrijdag om 21.00 uur want dan zijn we weer geopend! Ook zondag ben je van harte welkom de tijd zal wellicht jou wel bekend zijn onderhand!

Met vriendelijke groet, namens Orion, Jorrian