Festiviteiten op Koninginnedag

Stichting Oranjefeesten Stompwijk heeft het volgende voor U in petto op woensdag 30 April. (Alle festiviteiten vinden plaats op het Sportcomplex “de Meerhorst”):
* 9.00 uur Muzikale Optocht met versierde fietsen en karren. Er wordt gestart vanaf Elmeco (Dr. v. Noortstraat nr. 5) en gaat langs het kerkplein naar de Meerlaan via de Van Santhorststraat richting Sportpark, alwaar de festiviteiten plaatsvinden. De jury loopt mee in de optocht om de mooist versierde fiets of kar te belonen met een prijs.
* 10.00 uur begint het Kinder Spelcircus voor de leeftijden 3 t/m 11 jaar.
* 10.15 uur wordt de verkeerstuin geopend op het parkeerterrein. Op school zijn de kinderen van groep 8 voorbereid op het behalen van een officieel verkeersdiploma. Dit wordt afgenomen door de wijkagent in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (3VO).
* 12.00 tot 13.00 uur Pauze
* 13.00 uur vervolg verkeerstuin voor alle kinderen. Ervaring opdoen met de verkeersregels is uiteraard voor ieder kind leuk en leerzaam.
* 14.00 uur Domino spel, 10.000 reuze domino stenen zullen in één keer omvallen. Dit vergt een vaste hand bij het plaatsen van de individuele domino stenen: een uitdaging voor jong èn oud. Vorig jaar was dit onderdeel een groot succes. Ook dit jaar hopen we op veel enthousiaste kinderen, vaders, moeders , opa’s en oma’s.
* 16.00 uur Playbackfestival voor het jonge muzikale talent (vanaf 4 jaar). Een onafhankelijke jury beoordeelt het optreden en er wordt een publieksprijs uitgeloofd. Er kunnen zich maximaal 16 deelnemers zich aanmelden, dus schrijf je op tijd in d.m.v. onderstaand strookje (afgeven bij Fien Borst, Merodestr 14 of Hélène van de Bosch, Meerlaan 1). CD of cassettebandje kan dezelfde dag worden ingeleverd bij de organisatie.

Wij hopen U graag te verwelkomen op Koninginnedag, zodat we er een gezellig dorpsfeest van kunnen maken.

SOS (Stichting Oranjefeesten Stompwijk)

Gegevens voor aanmelding Playbackfestival op Koninginnedag:
Naam en leeftijd:
1
2
3
4
5
6
Popgroep/Zanger(es):
Contactpersoon en telefoonnummer: