Talentenjacht en Jam session.

Gezocht:
1 Omdat de site www.jamminn.nl op dit moment wegens tijdgebrek van de maker niet wordt bijgehouden, zoeken wij nog iemand die dat voor ons kan doen.
Zolang de site niet optimaal is kunnen we er eigenlijk niet goed mee van start.

2 Vrijwilligers die mee willen helpen in de organisatie voor, op en na de Jamm inn dag en de Talentenjacht. Handige mensen, technische mensen, barmensen of gewoon aardige mensen die de muziekanten en publiek willen helpen.

3 De aanmelding voor de talentenjacht in de Vriendschap Zoeterwoude op 26 april loopt al aardig. Er kunnen zich nog solisten en kleinere groepjes inschrijven voor(akoestische) optredens. Cabaret, zang of instrumenten zijn welkom.

4 Voor de Jam session middag 27 april zijn nog geen aanmeldingen binnen. Daarom zoeken we bandjes of losse muzikanten die zich willen opgeven om op te treden. Er ligt voor de betere groepen een vervolgoptreden te wachten voor zeg maar groot Stompwijk op de familiedag 1e pinksterdag.

5 Wij hebben al enkele sponsoren benaderd die spontaan mee willen doen. Hun namen staan of komen op de site. We hebben het voornemen om nog meer sponsoren te benaderen. Men kan zich ook zelf aanmelden als sponsor.

Aanmelden kan gebeuren op de internet site, bij Jeanne Paardekooper Hoefblad 16 071 580 3775 of bij Eric Fontein efontein@wanadoo.nl