Talentenjacht en Jamm Session

Verslag van Talentenjacht en Jamm Session 26 en 27 april.
In de Vriendschap was het zondermeer een succes te noemen. Muzikaal was het zeer gevarieerd en goed van kwaliteit. Sound Wave opende met Dirk, Mario, Aad en Sandra, jaren 60 muziek. Daarna D4 Ellie, Lucienne, Ton en Eric met gedeeltelijk nieuw repertoire Karina Bes met begeleiding van een gitarist en een zangeres, prima jeugdig klatergoud, Els Lindhout en Jan Heemskerk zang met gitaar zette sfeer, boeide het publiek. Eric, Arjan en Aad zang en keyboards , Arjan solo keyboard met zang Tot slot deed de Else remixband (zonder Henk) een try out. Het was allemaal fantastisch. Hans maakte video opnamen. Bovendien was het aantal bezoekers groot. Goede muziek dus en behoorlijk wat bezoekers, vooral uit Stompwijk.

Zondag in Stompwijk was dat een beetje anders.
Hoewel de muzikanten de sterren van de hemel speelden viel het aantal bezoekers tegen. De Sound Wave opende en daarna kwam de Else remixband met Els, René, Bas, Henk, Dirk, Sandra en Arjan. Het klonk als een klok. Als gastzanger kwam opeens Jeffy een echte Fransoos met natuurlijk liedjes van Charles Aznavour en zo regelrechte klasse. Vervolgens kwam Aad Burg op het podium en dat klonk goed. De Else remixband met een voor ons onbekende gitarist gaf het echte Jammen vorm. Ook dat ging, ondanks de mensen elkaar niet kenden, hartstikke goed. Kortom het was voor de muzikanten en organisatie een succes.